28 Temmuz 2014 Pazartesi

Ponpondan Yapılan Tasarımlar...


            Bayıldım bu ponponlardan yapılan mobilyalara.Her sandalyede,koltukta farklı ebatlarda yaklaşık 1000 tane ponpon kullanılıyormuş.Bir  ara bende Tegv 'deki öğrencilerimizle el kuklaları için ponpon yapmayı denemiştim ama  alışana kadar bayağı bir  zaman almıştı :) 
      Hayvan figürü halılarını da çok güzel ve çok yaratıcı  olmuş.Özellikle de koltuk minderlerini çok beğendim :) Siz nasıl buldunuz?

      
     

  
 


Not:Resimler alıntıdır.




8 yorum:

  1. Çok cicilerrr. Ben de istiyorum bunlrdan bir tane..:))
    Sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeller gerçekten di mi ama :))) özellikle de köpekli olanı :)))

      Sil
  2. bundan ben de denemiştim kelebek şeklinde fakat oğlum doğduktan sonra yarım kalan bir kanadı var. belki tamamlayınca ben de onu paylaşırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de el kuklalarını yaparken denemiştim ponpon yapmayı ama çok uğraştırıyor alışana kadar :))) Ama yastık üzerine dağınık olarak ponpon dikmeyi düşünüyorum :))) bol renklisinden olucak tabii benimkisi :))) Çok merak ettim kelebek şekli nasıl oluyor :))))

      Sil
  3. Ponponların içine gömülüp uyuyasım geldi. Çok güzel fikirler var. paylaşımın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Beğenmenize sevindim :))))

      Sil
  4. Merhaba,
    İade-i ziyarete geldim. Bloğunuz çok güzel. Ponpon tasarımları harika :) Bir zamanlar annemin işleri ponpon üzerineydi. Yaparlarken hiç bu kadar güzel tasarlanabilecekleri aklıma gelmemişti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :))) Çok güzelfikirler var gerçekten :) Özellikle de Pinterest'te ponponlar ile ilgili bir çok değişik fikir var .Bende orada rastladım bu resimlere :)))

      Sil