29 Mayıs 2014 Perşembe

Snowpiercer-Film Tavsiyesi


      Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi sonuna kadar heyecanla bekledim acaba şimdi ne olacak diye :) Çok çarpıtıcı sahneleri var.Bir anda olaylar karışıyor.Film gerçekten 10 numara bir film kesinlikle izleyin derim.
         Aslında filmin tanıtımı  kendim yazmak istedim ama baktım ki filmi anlatmaya başlamışım o yüzden vazgeçtim :) Ama sitedeki film açıklamasını aşağıya yazdım.İzlemek isteyenler içinde kendi izlediğim sitenin linkini koydum.(Takılmadan film izleyebileceğiniz ,görüntü kalitesi iyi ve alt yazı filmlerde de pek sorun yaşanmayan bir site ,ben genelde bu siteden izliyorum filmlerimi o yüzden siteyi de tavsiye ederim.Filmlerinizi rahatça izleyebileceğiniz bir site)

                                                                 Tık Tık...





Filmin sitededeki tanıtımı ise şöyle:
İMDB: 7.3 2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen bir trende yaşamak zorunda kalmıştır. Ancak trendeki insanlar yöneten ve yönetilen kesim olarak ikiye ayrılmıştır. Sürekli ezilen arka vagon halkı, artık bu duruma bir son vermek istemektedir. Güney Koreli ünlü yönetmen Joon-ho Bong'un ilk İngilizce film denemesi olan Snowpiercer'da çok iyi bir oyuncu kadrosu bizleri bekliyor. Captain America filminden hatırladığımız Chris Evans'ın başrolde olduğu filmde Allison Pill ve Jamie Bell gibi genç oyuncuların yanı sıra, John Hurt, Tilda Swinton, Ed Harris gibi Hollywood'un usta isimleri de yer alıyor.




5 yorum:

  1. Severim böyle filmleri, en kısa zamanda izleyeceğim :) Ben de bu hoş bloğu izlemeye aldım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :)) Beğenmenize sevindim :)))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Pelin Hanım :) Bloğumu takibe aldığınıza dair yorumunuzu şimdi okudum ve ben de size geldim. Ancak, izleyenler köşesinde fotoğrafınızı göremedim. Bir yanlışlık olsa gerek. Blog keşif etkinliğini ilk sizden duyuyorum, haberim yoktu. Görüşmek dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Takibe alırken bir sorun oldu herhalde şimdi düzeldi sanırım :) tekrar takibe aldım :)) blogger keşif etkinliği 2 blog tarafından başlatılmış güzel bir etkinlik bu sayede diğer blogları da keşfetme fırsatı buldum :)) mutlaka sizde katılın :))
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/
    Ve
    http://whiteglaze.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. merhaba :) bende tam bir film delisiyim :) çok güzel film tavsiyelerinde bulunmuşsun aklımın bir köşesine yazıyorum :) seni takibe aldım banada beklerim gelirsen sevinirim :) sevgiler :) www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil