14 Nisan 2013 Pazar

Leopar Aşkına ...

                                                         LEO’PART 1   

             Leopar desenler uzun zamanlar kadınsılığın ve seksapelliğin sembolü olarak kullanıldılar.Ama değişen bir şeyler var ki o da artık leopar desenin Banu Alkan tarzı kıyafetlerden (abiye ve iç giyim) çıkarıp daha farklı bir boyut kazandığı.Şimdiler de ev dekarasyonlarından tutun da spor kıyafetlere kadar her yerde görmek mümkün.






           Leopar desenler artık çok daha renkli çok daha zevkli...Artık herkes zevkine hitap adacek bir leopar desen bulabilir.Benim en çok hoşuma giden leopar desen rengi ise pembe- gri tonlarındaki leopar desenleri oldu :)




         Ben leopar desen sevmem ki ! demeden önce yine de bir gözden geçirmekte fayda var. Kim bilir belki sizin de beğeneceğiniz bir leopar desen vardır.






  Bence en  göz alıcı renkleri ise; pembe,turuncu,kahverengi...tonlarda olanları. 






(Benim de pembe -gri tonlarında çok sevdiğim küçük seyahat çantam ve yemek önlüğüm var.Ne zaman özenerek yemek yapmak istesem önce onu takıyorum. Öyle daha bir zevkli ve eğlenceli oluyor ;)






   Not: Leopar desenli bir elbiseyi fuşya pembesi bir topuklu ayakkabı ile tamamlamak sizi çok daha dikkat çekici bir hale getirecektir. :)


                                                    


2 yorum:

  1. süper :) banu alkannn :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim tatlm :) senin cupcake'li tepsin de çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil