6 Ekim 2014 Pazartesi

Balkon Sefası ... 💕

     
       Balkonda oturmayı çok severim.Özellikle biraz soğuk havalarda ya da yağmur yağdığında çayımı,kahvemi alıp hop balkona çıkıp keyif yapanlardanım.Malum Eskişehir'in havası 9 ay soğuk olduğundan uzun süre sefasını sürebileceğiniz türden bazen kedişim Gırgır'ı da alıp beraber çıkıyoruz balkona  :) çok meraklı bizim pisicik alıştı iyice balkonda gezinmelere :)) Balkonumu biraz süslemek istedim geçenlerde bir halı koydum ,sallanan sandalye filan ama yine de pek hoşuma gitmedi biraz Dıy süslemeleri yapiyim ,bir şeyler daha ekleyeyim istedim.Pinterest'te bakiniyim neler var derken çok güzel balkonlarda karşılaştım.Özellikle bazıları varki muhteşem :))) Tabii bunları sizlerle de paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz ve umarım size de güzel fikirler verir :)


                                 

1 Ekim 2014 Çarşamba

Kaçış / Film Tavsiyesi...








         Uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden birini size tavsiye etmek istedim.Filmin adı Kaçış Planı.Hayatını hapishanelerin güvenliğini kontrol ederek geçiren bir adamın(Sylvester Stallone ) çok güvenlikli bir hapishaneye, gerçek bir suçlu olarak kapatılmasıyla yaşanan olayları anlatıyor.Burada da Arnold Schwarzenegger ile kaçış planlarına başlar ama tabii ki de başta hiçbir şey istediği gibi gitmez ve hayal kırıklığına uğrar.Ama sonradan her şey hareketlenmeye başlar. Çok sürükleyici,bol aksiyonlu sahneleri olan bir film.Yani kısacası  özellikle aksiyon severlerin izlemesi gereken bir film.Sonunda da güzel bir süprizi var.İzleyin görün bakalım :)

İzlemek isteyenler için buraya bir film sitesinin linkini de ekledim :) İYİ SEYİRLER...




Filmin konusu şöyle:
 Dünyanın en önemli güvenlik uzmanlarından biri olan Ray Breslin, işinde son derece tanınan bir güvenlik tasarımcısıdır. Kendi tasarlayıp inşa ettiği üst düzey korumalı hapishanenin konuklarından biri ise kendisi olur. Kendi tasarladığı hapishanede şimdilerde mahkum olarak yer alan Ray, yüksek güvenlik engellerini bir bir aşarak firar etmeyi planlamaktadır. Bu yolda hapishanenin en saygı duyulan mahkumlarından olan gizemli Emil ile anlaşır. Emil'in tek derdi arkadaşlarına zarar gelmemesi, hapishane şartlarının mümkün mertebe insancıl olmasıdır. Ancak Ray'in planları bambaşkadır... Oyuncular : Sylvester Stallone , Arnold Schwarzenegger , Vincent D'Onofrio , Jim Caviezel , Sam Neil