21 Şubat 2014 Cuma

Kitap Köşeleri...

                Pencere önü yaratıcı kitap okuma köşeleriyle ilgili yazımdan sonra, yine keyifle kitap okuyabileceğimiz oturma  köşelerine güzel birkaç örnek daha vermek istedim. Kendinizi dekorasyon dergilerinden birini okuyormuş gibi hissedebilirsiniz baştan söylemesi :) Bol bol resimli ve umarım ki  tekrar tekrar bakmaktan zevk alacağınız bir yazı olur.İyi okumalar :)
                                    Diğer yazımı okumak isteyenler TIK TIK... 



Pencere Önü Kitap Okuma Köşeleri...


      Pinterest'te zaman geçirmeyi çok seven insanlardan biriyim.Şöyle bir 10 dakikalağına diye girerek saatlerce siteden çıkamayanlardanım. Aranızda henüz keşfetmeyenler varsa da bu sayede tanışmış olurlar:) Bu arada benim Pinterest adresime de beklerim  :)
     Yine Pinyerest'te dolaştığım sıralarda kitap okuma köşelerine rastladım ve tabi kendimi tutamadım ve sizinle de paylaşmak istedim.Ama çok fazla resim olduğundan yazımı pencere önü okuma köşeleri ve okuma köşeleri olarak 2'ye ayırmaya karar verdim.Resimleri bol bir yazı.Zaman zaman dönüp bakmak isteyeceğiniz hatta bilgisayarınızda  masaüstü resmi yapmak isteyeceğiniz fotoğraflar olacak o zaman kulaklarımı çınlatırsınız artık :D O zaman sizi resimlerle baş başa bırakıyorum. İyi keyifler...



İlginç Kitap Ayraçları...

         Birkaç yazı önce kendi yaptığım kitap ayraçlarından bahsetmiştim. TIK TIK... Şimdi de size birbirinden ilginç kitap ayraçlarından birkaçını göstermek istedim.
        Bazılarını evde uğraşarak kendinizde yapabilirsiniz.Ben bulutlu olan ayracı çok beğendim ve evde yapmayı deneyeceğim.Peki siz hangilerini beğendiniz?



Evinizde böyle tatlı bir kediniz varsa kitap ayracı olarak ondan yardım isteyebilirsiniz :D
Malesef ki benim kediciğim sadece kitapların üzerinde oturmayı seviyor :)

20 Şubat 2014 Perşembe

Ünlülerin Pokemon Benzerleri ...

      Çocukken izlemeyi çok sevdiğim çizgi filmlerden biriydi Pokemonlar.Özellikle Pikaçu,Balbasar ve Eva'ya bayılırdım bir de adını hatırlayamadığım şarkı söylediği zaman herkesin uyumasına neden olan bir Pokemon vardı.En çok bu dördünü severdim :) 
     Peki  ünlüler Pokemon karakteri olsaydı hangi ünlü hangisi olurdu? Hiç düşündünüz mü? 
     Ben Hürrem Sultan'ın Pokemon karakterini çok beğendim.
     Peki sizin çocukken en çok sevdiğiniz Pokemon karakteri hangisiydi?


14 Şubat 2014 Cuma

Kırmızı...

   Kırmızı renk kullanıldığı yere göre çok güzel olabiliyor.Tabi çok abartmamak şartıyla.Evde küçük objeler kullanarak ya da evin bir köşeşini enerji vermesi için kırmızılar ile süsleyerek siz de kendi küçük kırmızı köşenizi oluşturabilirsiniz :)
   Şüphe yok ki ev dekorasyonunda kırmızıyı kullanmanın en kolay yolu yastık örtüleri,özellikle de benim gibi yastık örtüsü sevdalısıysanız :) 
    Ben de internette rastladığım hoşuma giden birkaç fotoğrafı fikir almanız için paylaşmak istedim.Umarım hoşunuza gider :)

                         

8 Şubat 2014 Cumartesi

Teras Keyfim Bloğu İçin Yaptığım Header Tasarımım...

      Sevgili blog arkadaşım Merve'nin bloğu için hazırladığım özel header tasarımım sizce nasıl oldu?



                              

                             




7 Şubat 2014 Cuma

Kitap Ayracı Yapımı...

Birkaç tane keçeden kitap ayracı yaptık kardeşimle sizlerle onları  paylaşmak istedim :) Sizce hangisi daha güzel olmuş?