23 Nisan 2013 Salı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


            Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun :) Ben bu sene çocukların gösterilerini izlemeye gidemedim çünkü biraz rahatsızdım :( ama eminim çocuklar her zaman olduğu gibi çok güzel gösteriler yapmışlardır.

            Aslında ben size 23 Nisan ile gelen indirimlerden bahsetmek istedim çünkü özellikle marketler olmak üzere bir çok yerde 23 Nisan'a özel  %50 indirimler mevcuttu.








           Bu sene bu indirimlerden ben de  yararlanmak istedim ve Monopoly Elektronik Bankacılık  ile Tabu XL aldım.Uzun zamandır almak istediğim oyunlardı. Özellikle de Monopoly 'i 40 liraya düşmüştü.Eve gelince açtım hemen bir heves oynamaya başladık :) 




          Kendime çöp kutusu ve dosyalık da aldım üstelik sadece 3 liraydı :) Umarım siz de bu indirimleri kaçırmamışsınızdır :) Ve umarım sizin tatiliniz de güzel geçmiştir ;) 






Not: Tabu'nun peluş oyuncağı bizim tontin kedimiz Gırgır'ın çok hoşuna gitti :) Bakalım pamukları yolunmadan ne kadar süre hayatta kalabilecek :)

19 Nisan 2013 Cuma

Bandanalar




        Bandanalar, ilkbahara girdiğimiz şu günlerde düz,dalgalı,örgülü ya da at kuyruğu yapılmış saçlarınıza konmak için geliyorlar.





Yaz için alınacaklar listesine bandanaları da katmakta fayda var.Çünkü bu yaz gerçekten çok ama çok moda olacaklar.




         Özellikle de Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Louisa Beccera, MaxMara, Emilio Pucci ve Rebecca  Minkoff gibi markaların 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonların da bandanalara geniş yer verdiklerini düşünürsek bandanalar kesinlikle bu yazın vazgeçilmezi haline gelecekler.




Üstelik her zevke ve tarza uygun modellerini bulmak mümkün.



Asil ve şık görünen bandanalardan (Louis Vuitton) tutun da işveli ve enerjik olanlarına (Marc Jacobs) ya da rengarenk ve floral desenli olanlarına (Dolce &Gabbana) kadar bir çok seçenek mevcut.




İsterseniz eşarp ve fularlarınızı da kullanarak kendinize Audrey Hepburn tarzı klasik ve şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.




Benim en çok  hoşuma gidenler ise Lana DeL Rey tarzı renkli ve çiçekli modeller.




Özellikle de (çoğu) örgü gibi görünen ve alın hizasından takılan Mischa Barton  tarzı cool saç bantları çok hoşuma gidiyor.



Şimdi sizin tek yapmanız gereken ise beğendiğiniz bir tanesini alıp dolabınıza atmak olacak :)


Not:Güzel bir pazar gününde bandananızı da takıp uzun bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz? İyi eğlenceler :)

14 Nisan 2013 Pazar

Leopar Aşkına ...

                                                         LEO’PART 1   

             Leopar desenler uzun zamanlar kadınsılığın ve seksapelliğin sembolü olarak kullanıldılar.Ama değişen bir şeyler var ki o da artık leopar desenin Banu Alkan tarzı kıyafetlerden (abiye ve iç giyim) çıkarıp daha farklı bir boyut kazandığı.Şimdiler de ev dekarasyonlarından tutun da spor kıyafetlere kadar her yerde görmek mümkün.






           Leopar desenler artık çok daha renkli çok daha zevkli...Artık herkes zevkine hitap adacek bir leopar desen bulabilir.Benim en çok hoşuma giden leopar desen rengi ise pembe- gri tonlarındaki leopar desenleri oldu :)




         Ben leopar desen sevmem ki ! demeden önce yine de bir gözden geçirmekte fayda var. Kim bilir belki sizin de beğeneceğiniz bir leopar desen vardır.






  Bence en  göz alıcı renkleri ise; pembe,turuncu,kahverengi...tonlarda olanları. 






(Benim de pembe -gri tonlarında çok sevdiğim küçük seyahat çantam ve yemek önlüğüm var.Ne zaman özenerek yemek yapmak istesem önce onu takıyorum. Öyle daha bir zevkli ve eğlenceli oluyor ;)






   Not: Leopar desenli bir elbiseyi fuşya pembesi bir topuklu ayakkabı ile tamamlamak sizi çok daha dikkat çekici bir hale getirecektir. :)